Партимпорт ЕООД е компания с дълга история, започваща през ранната 1993 година с установяването на един от първите сервизи на пазара. През годините сме имали представители в различни градове на страната, но днес нашите главни сервизи се намират в Пловдив и Варна. Основната дейност на компанията е директен внос на висококачествени гърнета, меки връзки и всички видове консумативи за коли от чужбина. Работим с големи и малки клиенти от цялата страна като лоялните ни партньори са привилегировани с високи отстъпки и сътрудничество между сервизите.

Като авторизиран представител за България, Партимпорт ЕООД предлага продукти от високо каяество на най-добри цени. Компанията разполага с три склада в страната, които предоставят богат избор на всички видове гърнета за леки коли, бусове, мотоциклети и скутери. При закупуване на ауспуси в някой от сервизите ни, монтажът е на изгодна цена. Също така изпращаме продукти с куриер из цялата страна.

Това, което ни отличава от конкуренцията и ни прави лидер на пазара, е високото качество на продуктите ни и отличните висококвалифицирани и специализирани майстори, внимателно избирани и изпитвани през годините. Благодарение на дългосрочното ни съдружничество с производителите, ние сме способни да предоставим най-добри цени на пазара за качеството, което предлагаме.
ПАРТИМПОРТ ЕООД - предлага ауспухови системи и катализатори за всички марки леки, лекотоварни, товарни автомобили и мотоциклети.